Spuitwerk en Schadeherstel

U kunt voor spuitwerk of schadeherstel in Alkmaar terecht bij Classic Sport Cars

Classic Sport Cars geeft uw( klassieke sport)auto met liefde een tweede leven. De gespecialiseerde schadeherstellers van ons bedrijf beschikken over een ruime ervaring aan spuitwerk of schadeherstel in Alkmaar en weten elke deuk, kras, roestvorming, lakschade of andere vorm van schade aan uw Porsche 911, andere exclusieve sportauto of personenauto feilloos te herstellen. In de ruime werkplaats beschikken wij over alle noodzakelijke apparatuur om uw auto vakkundig en professioneel te herstellen en dat tegen een scherpe prijs-kwaliteid verhouding. Daarnaast verrichten wij ook alle denkbare spuitwerkzaamheden, waarbij gewerkt wordt met professionele autolakken die voldoen aan de hoogste milieueisen.

De zorgvuldige en specialistische aanpak – inclusief poetswerk en polijsten – zorgt ervoor dat uw( klassieke sport)auto er weer jaren tegenaan kan. Uw auto is bij ons in goede handen. Het gehele hersteltraject wordt tevens beeldend gedocumenteerd, zodat u de herrijzenis van uw geliefde( klassieke sport)auto in fotoboekvorm blijvend kunt bekijken.

Deze professionaliteit en garantie geldt niet alleen voor schadeherstel van klassieke sportauto’s, maar voor álle personenauto’s. Is uw bumper beschadigd, heeft uw auto een deuk opgelopen of schade door steenslag; de ervaren schademonteurs van Classic Sport Cars nemen uw vierwieler met dezelfde passie en vakmanschap onder handen voor een feilloos eindresultaat.

Heef u een deuk, kras of andere vorm van schade aan uw auto?