Over Classic Sport Cars

CLASSIC SPORT CARS: GEBOREN UIT PASSIE EN LIEFDE

De pure passie en liefde voor klassieke sportauto’s, met in het bijzonder de Porsche 911, deden de ervaren monteur Peter de Jongh in oktober 2015 beslissen Classic Sport Cars te starten in het mooie dorp Stompetoren (Alkmaar).

Het bedrijf waar Kwaliteit en SERVICE op POLE-POSITION staat!!

Classic Sport Cars beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van klassieke porsche 911 De specialistische medewerkers – maar in de eerste plaats liefhebbers –  bieden een totaalpakket aan, in het pand aan de Melkweg 16A in Stompetoren. Maar ook bezitters van moderne personenauto’s – kunnen hun geliefde bolide met een gerust hart achterlaten bij het bedrijf voor reparatie, schadeherstel- spuitwerk en/of interieurreparatie. Eerlijkheid, openheid toewijding en expertise maken het bedrijf tot de ideale partner op weg naar de aankoop, of herstel van uw (droom) auto!

Op de website treft u samenvatting van onze collectie en diensten aan.     Uiteraard adviseren wij u graag op elk vakgebied rondom uw klassieke sportauto, en lichten wij onze werkzaamheden toe of geven we vrijblijvend advies!

Heeft u interesse in een van onze diensten?